IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

2007 г.: Годината на отслабването и страхотното самочувствие

8 януари 2007 11 45

Обещаваме си по-малко излишни килограми, повече самочувствие, редовно спортно потене, любовни трели, да сме европейци за пример и Мадона през новата година

2007 г.: Годината на отслабването и страхотното самочувствие

Истинска борба за страхотна фигура и още по-високо самочувствие ще се развихри през  новата година.

Това показват резултатите от анкетата на Tialoto.bg за обещанията и целите, които всеки от нас си е поставил да изпълни през 2007 г.

Да отслабнат и да изглеждат още по-невероятно и удобно в своята кожа са си обещали мнозинството от отговорилите – 39 на сто. Те се заклеват най-искрено в елхите си, че 2007 г. ще е ново начало за тях – с нова фигура, с която да оставят околните бездиханни, а себе си да усещат по-здрави, секси и пълноценни.
 
29% възнамеряват през новата година да повярват още повече в собствените си сили и да вдигнат самочувствието си.

9% пък сериозно ще се заемат с фитнес и изобщо спортна грижа за себе си. Ама съвсем сериозно и редовно. Така че, никакво отпускане и за тези, които са редовни и за онези, които се колебаят – марш да спортувате.

11 на сто са са си обещали да кажат “обичам те”. Любовта ще спаси света, така че разпалете старата любов или се събудете за нови чувства, все пак идва пролет.
 
От тази година официално сме европейци. И така, 5 на сто от отговорилите са си обещали да бъдат европейски гражданин за пример. Останалите със сигурност не е нужно да сме европейци за пример, а просто горди граждани на Обединена Европа, така и така ще си вдигаме самочувствието през 2007 г.
 
Вдъхновени от европейската тема и загриженост за света около нас, 2 на сто  обещават да си хвърлят боклука разделно и да засадят цветенца или дръвче.

Едва 2% са си обещали да ползват винаги презерватив и да пресичат само на пешеходни пътеки. Няма нищо обезпокоително, със сигурност останалите 98% го правят  винаги, така че не им се е наложило да си го обещават. Моля, тези 2% да си спазят обещанието! Касае се за вашия живот и този на хората около вас.

3 на сто си обещават да си вземат четириного и шофьорска книжка. Това важи и за главния редактор.
 
Още 2% смятат да отидат концерт на Мадона, или ако не е предвидила, да  я накарат да направи. Това обещание важи с още по-голяма сила за Главния.

Каквото и да си обещаете, важното е да бъдете доволни щастливи от себе си. Не правете нищо на всяка цена и бъдете усмихнати и по-лежерни през новата година, за да може да се радвате на всички малки радости, които обикновено всички ние пропускаме в бясно препускащото ежедневие.

КоментариКоментари