IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красавици и зверове

8 януари 2007 14 35

Мощни, скъпи и ревящи моторни "мъже" дебютираха на сцената с помощта на едни от най-красивите жени на планетата

Красавици и зверове

Вижте комбинацията от моторната мощ и мощен сексапил

Истински удар за мъжките сърца предизвика гръмовно ревю на нови модели моторни “зверове”, нежно представени от супер красавици.

Секси-авто спектакълът се състоя в автомобилната столица на Америка – Детройт. Именно там, най-големият световен автомобилостроител General Motors (GM) представи 17 нови и концептуални модела.

И тъй като скъпите и мощни коли са най-атрактивни в комбинация със скъпи и секси жени, на сцената мото-чудовищата излязоха в компанията на едни от най-красивите знаменитости, сред които Кармен Електра, Вивика Ей Фокс и Петра Немцова.

Специален гост бе и звездата от "Момичета мечта" Дженифър Хъдсън която всички критици сочат за основен фаворит за Златен Глобус и Оскар заради играта й в този филм.

Освен мацките и 1200 души отбрана публика, на шоуто присъстваха и най-големите мъжаги в американския шоубизнес.

Специален гост беше рапърът Джей Зи, който представи смайващ джип с още по-смайващ син цвят.

Най-откачено смайващото е, че дизайнерите на GM, заедно с рапъра, са се мъчили една година, за да постигнат специален син цвят на возилото, който да се хареса на Джей Зи.

Естествено, цветът е патентован и ще се казва “Синьото на Джей Зи”.

Шоуто, на което освен красавици и мъжаги, пяха и наистина свежи музиканти като Джон Леджънд и британското откритие Лейди Соверейн, е загрявка за Северноамериканския международен автомобилен салон, който започва на 13 януари в Детройт.

Вижте комбинацията от моторната мощ и мощен сексапил

КоментариКоментари