IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъщата на Кание Уест пречи на сексуалния му живот

12 януари 2015 06 23

Крис Дженър обсебвала живота му

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Кание и Ким; Снимка: Getty Images

Кание Уест напоследък гледа сериозно да се дистанцира от семейството на съпругата си Ким Кардашян. Двойката дори имаше сериозен скандал по празниците, тъй като певецът отказа да празнува Коледа и Нова година с риалити клана.

Оказва се, че сред причините за това е постоянното присъствие на майката на Ким – Крис Дженър, която дори пречела на секса с неговата законна половинка.

„Той не иска Крис постоянно да е около тях и не спира да притиска Ким да се дистанцира малко от майка си. Това пречи на връзката им и на сексуалния им живот“, сподели източник.

Двойката има 18-месечна дъщеря и се говори, че много иска да се сдобие и с втори наследник. Съпрузите наскоро се преместиха в нов дом, след като месеци наред живееха при майката на Ким.

„Кание и Ким се изнесоха преди месец и Крис не спира да им звъни по телефона, надявайки се да я поканят в новия си дом“, добави информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
12345 ( преди 9 години )
Свекърва! Кой ги пише тези статии.... Нарича се тъща
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Силвия ( преди 9 години )
Извинете, но майката на съпругата не е ли тъща? Нещо сте се объркали май.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар