IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън иска да бъде стилна като Лупита Нионго

14 януари 2015 15 00

Затова актрисата наела стилистката на колежката си

Дженифър Анистън; Снимка: Reuters

Дженифър Анистън; Снимка: Reuters

Всяка официална поява на Лупита Нионго предизвиква възхищение не само сред феновете и колежките ѝ, но и сред критиците. Известната с безупречния си стил носителка на Оскар явно е пример за женственост и перфектна визия, към която се стреми и самата Дженифър Анистън.

Ето защо звездата от „Приятели“ решила да наеме стилистката на Лупита, която да ѝ помогне със стайлинга за следващото важно филмово събитие. Очаква се Дженифър да бъде номинирана за Оскар, затова актрисата иска да се открои на червения килим с неотразимия си стайлинг.

По тази причина Анистън се обърнала за помощ към Микаела Ерлангер, която се грижи за визията на Лупита Нионго. Източник разкри: „На Джен ѝ писна винаги да залага на „безопасното“, докато минава по червения килим. По този начин никога не е изпъквала като модна икона“.

„С евентуална номинация за Оскар тя знае, че е време да подсили стила си и да направи впечатление. Тя обожава това, което Микаела направи с Лупита миналата година и е обсебена от всяка нейна визия“, допълва още същият източник.

Въпреки своя нов стилист, 45-годишната Дженифър Анистън все пак не планира да промени стила си драстично. Все пак ще ни бъде интересно да видим чаровната актриса в нощта на Оскарите.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари