IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алек Болдуин ще пише автобиография

23 януари 2015 15 00

Продажбата ѝ ще започне следващата година

Алек Болдуин; Снимка: Getty Images

Алек Болдуин; Снимка: Getty Images

Алек Болдуин ще пише своя биография. Холивудският актьор е подписал договор с известна издателска къща, която трябва да отпечата неговите откровени мемоари през есента на 2016 година.

Очаква се автобиографията да носи името „Nevertheless“. Книгата ще обхваща целия живот на 56-годишния Алек – от неговото възпитание в Лонг Айлънд до всепризнатата му работа в сериала „Рокфелер плаза 30“. Освен това автобиографията ще бъде история за „върхове и провали, брак и развод“, както и ще отразява някои становища на звездата за медиите и политиката.

Издателят Джонатан Бърнам сподели в изявление:Алек Болдуин е изключителен талант с изумителен житейски опит. И животът му до този момент е бил далеч от скучен. В този мемоар той пише за своето семейство, любими жени, приятели и врагове, изправя се срещу бившите си демони, говори за върховете и спадовете в кариерата си, както и се отваря по един непоколебимо честен начин за живота си“.

Не е известна сумата, която Алек Болдуин ще получи, за да напише автобиографията си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари