IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли трябвало да се казва Кайра

27 януари 2015 15 13

Майката на актрисата объркала името ѝ, когато я записвала

Снимка; Reuters

Снимка; Reuters

Кийра Найтли разкри, какво стои зад необичайното ѝ име. Бременната британска актриса сподели, че уникалното ѝ име се дължи на грешка в изписването.

Майката на Найтли случайно написала името й погрешно, когато я регистрирала след раждането. Холивудската звезда трябвало да се казва Кайра, като майка ѝ искала да я кръсти на руска състезателка по кънки на лед.

Кийра споделя в новия брой на ELLE: „Майка ми не е много добра в английския правопис и ме е записала случайно „Keira“, вместо „Kiera“. Тя продължава да разказва: „Баща ми като видял името се учудил доста, но все пак двамата решили да не променят правописната грешка.“

Наскоро колежката на Кийра – Сиена Милър сподели в интервю, че смята, че Найтли ще бъде „перфектна“ майка, защото обича да нарушава правилата.

Самата Кийра споделя: „Аз винаги съм мразела идеята, че децата трябва да бъдат възпитавани по шаблон и да носят определени дрехи в училище. Ако искат да носят саксия на главата си, нека го правят, щом са щастливи.“ В момента актрисата е номинирана за „Оскар“ за ролята си в хита „Игра на кодове“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари