IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер заряза Люис Хамилтън

4 февруари 2015 09 30

След като състезателят от Формула 1 отказа да се ожени за нея

Люис и Никол; Снимка: Getty Images

Люис и Никол; Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер и Люис Хамилтън са се разделили. Неочакваният край на седемгодишната им връзка идва след няколко предишни кратки раздели.

Според вестник Sun 36-годишната певица е зарязала 30-годишния шампион от Формула 1, тъй като за пореден път той е отказал да се ожени за нея и двамата да създадат семейство.

Ето и какво сподели източник по темата: „Те се бориха в продължение на месеци, но нещата ставаха все по-зле. Накрая на нея ѝ писна. Никол знаеше, че Люис не планира да се ожени за нея, тя е изморена и се чувства изгубена по отношение на тяхното бъдеще“.

Според вестник Sun миналата седмица двамата отрекли слуховете, че връзката им е приключила. Въпреки това Никол и Люис не са се виждали в продължение на седмици, а последната им обща снимка в Instagram е отпреди месец.

В края на миналата година състезателят от Формула 1 разкри, че с Никол все още не са говорили за брак, тъй като и двамата са много заети с ангажиментите си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Не знаех, че Instagram определя кога някой е във връзка ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар