IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни изненада Амал за рождения ѝ ден

8 февруари 2015 07 21

Актьорът организира интимна вечеря за своята съпруга

Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Джордж Клуни се прояви като любящ съпруг и организира отпразнуването на 37-мия рожден ден на Амал Клуни. Най-добрият приятел на актьора Ранди Гербер бе сред гостите на личния празник на семейството, провел се в дома им в Лос Анджелис преди няколко дни.

Ето и какво сподели съпругът на Синди Крауфорд пред PEOPLE.com: „Ние просто бяхме на вечеря в дома на Джордж заедно с група близки приятели. Той винаги прави специални неща за нея“.

Преди време Ранди разкри също така, че Амал е наистина идеалната жена за неговия приятел. Той описа британската адвокатка като „интелигентна и красива“ и прогнозира, че двамата с Джордж Клуни „могат да направят невероятни неща заедно“.

Ранди Гербер и Синди Крауфорд присъстваха на сватбата на актьора и любимата му във Венеция, Италия, през септември миналата година. Двете семейства бяха заедно и за Коледа, като отпразнуваха празника в Мексико.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

акруа ( преди 9 години )
Блазе им и на двамата! да са живи и здрви!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар