IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян изкопира Жизел Бюндхен

11 февруари 2015 16 30

Позира по идентичен начин, както модела

Ким Кардашян; Снимка: Instagram

Ким Кардашян; Снимка: Instagram

Ким Кардашян обича да бъде снимана. Неслучайно тя изгря като риалити звезда, а сега е известна най-вече с факта, че е съпруга на Кание Уест и че обожава да си прави селфита.

Изглежда обаче вдъхновението на Ким е в застой, тъй като тя реши да изкопира една от най-известните снимки на Жизел Бюндхен. През 2013 година моделът позира, държейки бебето си, докато през това време няколко човека от екипа се грижеха за нейния перфектен външен вид.

Изненада или не – по-малко от година и половина по-късно госпожа Уест реши да си направи почти идентичен кадър. Единствената разлика е, че на снимката на Кардашян тя не кърми своята дъщеря Норт, а само покровителски я е прегърнала.

34-годишната Ким побърза да сподели фотоса в социалната мрежа и веднага си навлече критиките на недоброжелателите. Всъщност трябва да се отбележи, че през месец ноември миналата година актрисата Алиса Милано също публикува подобна снимка в Instagram.

Някои пък смятат, че Миранда Кер е „основателката“ на новата тенденция, тъй като австралийският модел позира по подобен начин с малкия Флин още през 2011 година.

Жизел Бюндхен; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари