IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър и Суки Уотърхаус прекарали Свети Валентин разделени

16 февруари 2015 15 00

Моделът била с приятели на езерото Остин в САЩ

Суки сама в деня на влюбените; Снимка: Instagram

Суки сама в деня на влюбените; Снимка: Instagram

Свети Валентин е ден, в който двойките би трябвало да бъдат заедно. Не така обаче се стекли нещата за номинирания за Оскар Брадли Купър и Суки Уотърхаус. Докато британската чаровница се забавлявала с приятели на езерото Остин в Тексас, актьорът прекарал студен и самотен празник в Ню Йорк.

40-годишният Брадли бил забелязан да се разхожда сам по улиците на мегаполиса, облечен в лежерно, спортно облекло. В момента холивудската звезда живее в Ню Йорк, защото участва в пиесата на Бродуей „The Elephant Man“.

От друга страна приятелката на Брадли Купър от две години насам, 23-годишната Суки, прекара деня на влюбените в компанията на свои приятелки. Това показва поредицата от снимки, които тя публикува в профила си в Instagram.

На всички тях изглежда, че моделът определено се забавлява и ни най-малко не е тъжна заради отсъствието на своя любим. Дали това е знак, че двамата вече не са двойка или просто са принудени да бъдат разделени на 14-ти февруари, само времето ще покаже.

Брадли и Суки започват връзката си през февруари 2013 година. Наскоро пък се появи информация, че актьорът и чаровната британка планират да заживеят заедно, докато Купър играе в същата пиеса, само че в Лондон в продължение на 12 седмици.

Суки в компанията на верни приятелки; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари