IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу и Крис Мартин прекарали Свети Валентин заедно

17 февруари 2015 12 30

Двамата се разхождали по плажа

Крис и Гуинет; Снимка: Getty Images

Крис и Гуинет; Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу и Крис Мартин може вече да не са съпруг и съпруга, но това не им пречи понякога да се държат почти като такива. Поредното доказателство за това е фактът, че двамата прекарали деня на влюбените заедно.

Актрисата и певецът били забелязани да се разхождат по плажа в Малибу хванати за ръце в компанията на двете си деца именно на Свети Валентин.

Очевидец дори разкри, че малчуганите си имали компания, включително синът на Кейт Хъдсън, като по този начин Гуинет и Крис имали възможност да останат насаме.

По всичко личало, че бившите съпрузи се наслаждавали на времето, което прекарвали заедно. Източник разкри пред Us Weekly: „Тя (Гуинет) инициира контакта и искаше да бъде близо до него. Той нямаше нищо против и двамата вървяха така известно време“.

Наскоро носителката на Оскар сподели, че двамата са работили много, за да достигнат до този етап в отношенията си и че според нея, това е връзката, която е предопределено да имат.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари