IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анна Уинтур забрани на Ким да води Норт по ревюта

20 февруари 2015 06 18

Засрами риалити звездата с дълго конско

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

По време на модната седмица в Ню Йорк най-голямата сензация за медиите бе 19-месечната Норт Уест. Дъщерята на Ким Кардашян и Кание Уест бе сред гостите на цели две ревюта (на представянето на новата модна линия на татко си и на ревюто на Александър Уанг) и предизвика истинска суматоха с непокорството и рева си.

Главната редакторка на Vogue Анна Уинтур имаше нещастието да седне точно до ядосаната Норт и бе силно разочарована от поведението ѝ и от бездействието на нейната майка, която така и не я укроти.

След неприятното си изживяване модната диктаторка си е поговорила на четири очи с Ким и я е предупредила повече да не взима дъщеря си на подобни събития.

„Те влачеха Норт като някаква торба из подиума и Анна смята, че това не е правилно спрямо малката. Тя изнесе лекция на Ким, която бе много засрамена след думите ѝ“, призна източник пред RadarOnline.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Ванес ( преди 9 години )
Браво ! Хубаво .че се е намерил някой да й направи забележка.Кой по дяволите ще доведе дете ,толкова малко,на модно ревю??!!?!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар