IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джош Дюамел иска още един син

20 февруари 2015 09 30

Актьорът не желае дъщеря, тъй като е отраснал с три сестри

Джош Дюамел; Снимка: Getty Images

Джош Дюамел; Снимка: Getty Images

Джош Дюамел иска да се сдобие с още един син и да увеличи своето семейство със съпругата си Фърги. 42-годишният актьор и певицата вече имат 18-месечен син на име Аксел.

Джош обаче не желае да има дъщеря, тъй като самият той е израснал с три сестри и знае колко непоносими стават момичетата в тийнейджърските си години.

Ето и какво сподели холивудската звезда в интервю за Access Hollywood Live: „Бих се радвал да имаме още деца с Фърги, надявам се в следващата година-две“.

Говорейки за живота с три сестри обаче, Джош бе категоричен: „Те ме научиха, че ще бъда наистина много щастлив да имам още един син. Момичетата са страхотни, ще бъда щастлив да имам дъщеря... но по време на тийнейджърските си години те искат независимост, нали знаете? Това невинаги е лесно, особено за майката“.

Джош Дюамел и Фърги са заедно от десет години, а като съпруг и съпруга – от шест. Актьорът вярва, че „тайната“ на успешните им отношения се крие в това, че двамата се наслаждават да бъдат един с друг.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари