IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на 50 Cent стана модел

13 март 2015 15 30

Малчуганът има договор за 700 000 долара

50 Cent и Сайър Джексън; Снимка: Splash News

50 Cent и Сайър Джексън; Снимка: Splash News

50 Cent със сигурност трябва да се гордее със своя двегодишен син, който вече също осигурява част от семейния бюджет. Малчуганът има договор с компанията за слушалки за деца Kidz Safe, стойността на който е рекордните 700 000 долара!

„Това е аудио компания, те платиха много голяма сума“, споделя гордият баща на Сайър Джексън. Рапърът, чието истинско име е Къртис Джаксън, сподели интересната новина за своя наследник по време на интервю за нюйоркско радио.

Първоначално 50 Cent обмислял идеята да задели парите във фонд „колеж“, с който да подпомогне образованието на малкия Джексън. След това обаче рапърът размислил и решил да ги остави в специален фонд, от който да може да бъде теглено, след като малчуганът навърши пълнолетие.

Двегодишният син на музикалната звезда се появи и в модното шоу на Isabella Couture в Лос Анджелис преди няколко дни. Заради своята сценична треска, той бе изнесен на ръце от майка си – бивша на 50 Cent Дафне Джой.

Дафне и синът ѝ; Снимка: Splash News

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари