IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорството помогнало на Хю Джакман да се ожени

16 март 2015 15 00

Той е щастливо женен за Дебора-Лий Фърнес

Хю Джакман; Снимка: Getty Images

Хю Джакман; Снимка: Getty Images

Хю Джакман е убеден, че неговите таланти по отношение на актьорското майсторство са му помогнали да намери любовта. 46-годишната холивудска звезда сключва брак с колежката си Дебора-Лий Фърнес през 1996 година, след като двамата се срещат на снимачната площадка на драматичния телевизионен сериал „Correlli“.

Актьорът се шегува, че ако образът му в сериала не е бил на „мъжага“, той много по-трудно е щял да направи впечатление на своята любима. Хю споделя, че в реалния живот е много по-различен от ролята, в която се превъплъщава тогава в австралийската телевизионна продукция.

„Аз всъщност не съм типът на съпругата ми. Късмет е, че се запознах с нея на снимките на „Correlli“, когато бях целия в татуировки и всички подобни неща“, споделя звездата.

Освен стабилен брак вече почти 20 години, Хю Джакман и 59-годишната Дебора-Лий Фърнес имат и две осиновени деца заедно – Оскар Максимилиан и Ава Елиът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари