Майли Сайръс така и не коментира потенциалната изневяра на гаджето си Патрик Шварценегер, но феновете ѝ са готови да бранят честта ѝ дори ако трябва да извършат убийство.

Ден след като хубавецът бе щракнат от папараци да интимничи с друга жена, почитателите на певицата заплашиха да отнемат живота му.

„По-добре бягай, за да спасиш живота си, когато дойдеш в Ел Ей“, „Надявам се пицарията, в която често ходиш да се взриви“ и „Кой ще убие Патрик?“, бяха само част от коментарите в мрежата, след „предателството“ на студента.

Още по темата

Патрик бързо се оправда за разюзданата си пролетна ваканция и категорично заяви, че момичето, с което го хванаха в Мексико, е негова близка приятелка. Синът на Арнолд се закле, че никога не би изневерил на Майли като написа в профила си в Туитър: „Никога не бих направил нещо, с което да нараня моята приятелка“.

Все пак младежът по-добре да внимава, защото почитателите на Сайръс са луди като нея и може наистина да му спретнат някой атентат, дори да се окаже невинен в тежките обвинения.