IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким ляга под ножа, махат ѝ матката?

3 април 2015 05 36

Звездата не може да забременее

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Ким Кардашян и Кание Уест могат да си купят всичко на този свят, но не и шанса да станат родители отново. Двойката има 22-месечна дъщеря на име Норт Уест, но отчаяно работи за второ.

В новия епизод на семейното риалити Keeping Up with the Kardashians пищната звезда призна, че има сериозни проблеми със забременяването и вероятността да стане майка отново е почти нулева. Не само това, ами лекарят ѝ я посъветвал да си направи операция за премахване на матката.

„Лекарят иска от мен да си направя операция, нещо свързано с матката. Каза ми, че дори да забременея, може да има кървене и други проблеми, тъй като плацентата ми няма да остане на мястото си и ще влезе в матката“, обясни разтревожената Ким по телефона на съпруга си.

Звездата неведнъж е споделяла колко копнее да стане майка отново. Наскоро тя разкри, че с Уест правят секс по 500 пъти на ден, но и това не помага. Носеха се слухове, че двамата със съпруга ѝ дори планират да станат родители с помощта на сурогатна майка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари