IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Кенън се отказва от развода с Марая?

15 април 2015 07 39

Кери не му давала достатъчно пари

Марая и Ник; Снимка: Reuters

Марая и Ник; Снимка: Reuters

Марая Кери и Ник Кенън прекараха Великденските празници като семейство и актьорът е на път да размисли за развода си с дивата. 34-годишната звезда подаде документи за разтрогване на брака си с певицата през декември и макар в момента да излиза с моделката Джесика Уайт, вече обмисля дали няма как да спаси брака с майката на децата си Монро и Марокан (3).

Запитан дали има шанс отново да се събере с Марая, Кенън отвърна: „Никога не казвай никога“. Що се касае до любовните му съвети, Ник сподели пред TMZ: „Просто се пусни по течението и обичай силно“.

Мистериозните коментари на актьора за семейния му статус се появиха, малко след като стана ясно, че Марая няма да му плати желаните 30 млн. долара при развод. Дивата по-рано бе категорична, че той няма да получи и цент повече от 10 млн., за което Кенън я заплаши, че ще публикува книга и ще направи филм за живота си с нея, в които да извади всичките ѝ кирливи ризи.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари