IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем се отдадоха на романтична почивка

17 април 2015 15 30

Двамата демонстрираха любовни страсти на плаж в Австралия

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

От папарашките снимки личи, че между двете холивудски звезди продължава да гори истинска страст. Двамата се държат така, сякаш отскоро са заедно и не могат да спрат да показват любовта си един към друг. Пенелопе и Хавиер са избрали Байрън Бей за своята романтична почивка.

40-годишната актриса демонстрира страхотна фигура в цял бански в черен цвят, като акцентът пада върху голямото ѝ деколте. 46-годишният Хавиер също бе избрал бански в черен цвят. Усмивката пък не слиза от лицето на Крус, която буквално „грее“ до своя любим.

По всичко личи, че двете звезди, които са заедно от 2007 година насам и които се ожениха през 2010 година, все още са във фазата на медения месец. Те не могат да държат ръцете си далеч един от друг и използват усамотението на водата, за да си разменят страстни целувки.

Снимка: dailymail.co.uk

Двойката е била на почивка с двете си деца – сина им Лео и дъщеря им Луна. Повече кадри от любовния плажен ден на Пенелопе и Хавиер може да видите в нашата галерия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )