IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн Малик иска да става актьор

21 април 2015 15 14

Преди месец певецът напусна One Direction

Зейн Малик; Снимка: Getty Images

Зейн Малик; Снимка: Getty Images

Изглежда Зейн Малик е намерил нова посока в живота си!

Когато се оттегли от музикалната сцена, за да бъде „нормален 22-годишен младеж“ по негови думи, певецът с нищо не издаде, че има нови планове за промяна на своята кариера. Всъщност Зейн има желание да стане актьор и дори вече се е срещал с режисьорката Гуриндер Чада.

55-годишната Гуриндер издаде пред вестник Daily Mirror: „Срещнахме се и говорехме. Първоначално той се е обучавал за актьор и след това е станал част от бандата. Така че мисля, че това, което той се опитва да направи е да остане верен на своето сърце“.

Режисьорката, която в момента работи по боливудски проект, издаде също така, че няма планирана роля за Зейн Малик, но се надява, че това ще се промени в бъдеще.

Наскоро певецът призна, че обожава филмите на Боливуд и че успява да очарова дамите, благодарение на това, че е израснал с любимия си филм „Bombay“. Зейн има връзка с колежката си от Little Mix – Пери Едуардс.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

888kama ( преди 9 години )