IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Айрланд Болдуин излезе от клиниката

4 май 2015 11 30

Моделът прекара там три седмици

Айрланд; Снимка: Instagram

Айрланд; Снимка: Instagram

В средата на миналия месец Айрланд Болдуин влезе в клиника в Малибу, където по принцип се лекуват зависимости към наркотици и алкохол. Тогава 19-годишният модел призна, че прави тази крайна стъпка, за да се справи със своя „емоционална травма“.

След три седмици престой в клиниката, дъщерята на Алек Болдуин вече я напусна и е готова да продължи възстановяването си в нормални, външни условия. Източник сподели пред E! News: „Айрланд сега живее в Малибу и все още участва в програми за мултилечение, в които тя доброволно влезе“.

Моделът все още не е споделила каква е конкретната причина, заради която потърси професионална помощ. Преди време тя призна, че ще разкрие подбудите си, едва когато се почувства готова.

„Точно сега аз просто се нуждая от отдушник. Имам нужда от промяна, за да работя върху себе си. Имам нужда да преодолея всичко, което съм преживяла и да се отърва от цялата болка, която заключих на недостъпни места“, призна Айрланд.

Тя е единствената дъщеря на бившата двойка – Алек Болдуин и Ким Бейсинджър, които се разделиха през 2002 година след близо 10 години брак.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари