IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брус Дженър свил дизайнерски тоалети от Ким и бившата си

8 май 2015 09 00

Двете жени се разстроили, но не правили скандал

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бившият олимпиец Брус Дженър е взел „на заем“ без разрешение дизайнерски рокли на бившата си съпруга Крис Дженър и доведената си дъщеря Ким Кардашян на стойност над 100 000 британски лири, съобщи RadarOnline.

65-годишният мъж, който наскоро призна, че ще се подложи на операция за смяна на пола, тайно отмъкнал скъпите рокли, но бързо след това бил разкрит.

„Ким и Крис бяха много разстроени, когато откриха свои дрехи в неговия гардероб, но не го направиха на въпрос, защото не искаха да разстройват никого. Техните тоалети са много скъпи и лъскави и до един са на популярни брандове“, разкри източник пред медията.

Крис, която по-рано тази година официално потвърди, че се развежда с Брус, била особено бясна на експоловинката си, защото вярвала, че след няколко години роклите щели да бъдат много ценни.

Неотдавна Ким разкри, че е хващала втория си баща да краде и от бельото ѝ, но и тогава не направила скандал, защото не искала да го разстройва.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари