IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена била „сродната душа“ на Бийбър

12 май 2015 06 29

Той отчаяно я искал в живота си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър не спира да мисли за бившата си Селена Гомес, с която на няколко пъти се събира и разделя от 2010 г. насам. Двамата окончателно прекратиха отношенията си в края на миналата година и канадецът задълбочи дружбата си с моделките Хейли Болдуин и Кендъл Дженър.

Говори се, че тримата са повече от приятели и певецът спи и с двете девойки. Близки до канадеца обаче признаха, че няма значение с кого се показва Бийбър, тъй като сърцето му е при Селена.

„За него те не бяха просто любовници, а с родни души. И той мрази, когато тя е вън от живота му. Въпреки отношенията си с Кендъл Дженър и Хейли Болдуин, Джъстин винаги е изпитвал силни чувства към Селена.“, призна източник, цитиран от FemaleFirst.

Междувременно от обкръжението на Гомес са силно притеснени, че тя отново ще се върне при канадеца, след като най-близката ѝ дружка Тейлър Суифт си намери гадже в лицето на диджей Калвин Харис.

„Тейлър е напълно обсебена от Калвин и почти няма време за Селена. А точно тя бе тази, която мотивираше Селена да стои далече от Джъстин и да държи акъла си зает с други неща“, разкри източник.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

roza ( преди 8 години )