IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейк Гиленхал се върна при Рут Уилсън?

12 май 2015 08 00

Актьорът бе свързван и с Рейчъл Макадамс

Рут и Джейк; Снимка: Getty Images

Рут и Джейк; Снимка: Getty Images

Джейк Гиленхал бе забелязан да целува колежката си Рут Уилсън и това породи слухове, че двамата отново са подновили романса си. Говори се, че звездата от „Лешояда“ се е насладил на „страстна целувка“ с 33-годишната актриса, след като двамата са посетили фитнес клас в Ню Йорк.

Докато 34-годишният Джейк чакал Рут да излезе от съблекалнята, той отпивал от протеиновия си шейк, част от неговия тренировъчен режим. Според вестник New York Post, именно когато актрисата се появила, холивудската звезда я целунал „страстно“.

Само преди няколко седмици Гиленхал сподели в шоуто на Елън Дедженеръс, че е необвързан. Той и колежката му Уилсън бяха свързани любовно за пръв път в края на миналата година, когато и двамата играеха на Бродуей. Според очевидци двамата актьори са били по-близки и по време на тазгодишните награди „Златен глобус“.

Преди време обаче Рут Уилсън сподели, че с Джейк са по-скоро като брат и сестра, а не като двойка. В средата на април пък Гиленхал бе забелязан да вечеря с друга своя колежка – Рейчъл Макадамс. Това не бе първата среща на двамата, ето защо се заговори, че звездите всъщност имат връзка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари