IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайгър Уудс и Линдзи Вон се разделили заради изневяра

13 май 2015 15 35

Двамата приключиха връзката си преди по-малко от две седмици

Линдзи, Тайгър и двете му деца; Снимка: Getty Images

Линдзи, Тайгър и двете му деца; Снимка: Getty Images

В миналото си Тайгър Уудс стана известен не само с голф победите си, но и със своите изневери. Изглежда обаче той по никакъв начин не си е взел поука и за втори път загуби любима жена именно заради невярност.

Няма и две седмици след съобщението, че Тайгър и Линдзи Вон приключват връзката си, оказва се двамата са се разделили, тъй като играчът на голф е бил хванат в изневяра.

Макар че скиорката твърдеше, че тя и Уудс се разделят, защото графиците им са твърде заети, оказва се, истинската причина е, че 39-годишният Тайгър се е върнал към лошите си навици от миналото.

„Линдзи разбра, че той отново се среща с жени. Винаги докато пътува. Точно както когато той бе с Елин“, издава близък приятел на вече бившата двойка. Говори се, че след загуба през месец февруари голф играчът е решил да удави мъката си с жена в Сан Диего.

Тайгър Уудс и Линдзи Вон имаха връзка в продължение на три години. Преди нея пет години спортистът бе женен за шведския модел Елин Нордегрен, с която също се раздели заради изневери.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари