IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън иска да се задоми

19 май 2015 14 30

Хотелската наследница обаче все още чака правилния мъж

Парис Хилтън; Снимка: Getty Images

Парис Хилтън; Снимка: Getty Images

Парис Хилтън е готова да създаде семейство. 34-годишната блондинка, която се изживява и като диджей, се чувства така, сякаш вече е постигнала всичко, за което някога е мечтала.

Именно това е причината богатата наследница да желае да се задоми, когато срещне подходящия партньор.

В скорошно свое интервю Парис сподели: „Имам чувството, че съм правила по много от всичко, което съм искала. Занимавах се с музика, дизайн, телевизия, всичко. Единственото нещо, в което не се бях включила допреди няколко години, бяха недвижимите имоти. Но сега вървя по стъпките на семейството си и отварям свои собствени имоти – харесва ми. Но следващата стъпка определено е семейство“.

В момента Парис Хилтън е необвързана. Миналата година тя приключи връзката си с 10-години по-младия от нея испански модел Ривър Випери и оттогава е без мъж до себе си.

Изглежда обаче хотелската наследница желае да намери подходящия партньор, като за целта дори използва популярното напоследък приложение Tinder, само че с чужда самоличност.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари