IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Ръсел Бранд не са си говорили от развода

26 май 2015 08 44

Двамата се разведоха през 2012 година

Кейти Пери; Снимка: Getty Images

Кейти Пери; Снимка: Getty Images

Кейти Пери проговори за бившия си съпруг Ръсел Бранд по време на скорошно свое интервю. По принцип музикалната звезда избягва тази тема от личния си живот, тъй като любовта ѝ с комика завърши трагично.

Певицата сподели пред Sydney Daily Telegraph, че не е разговаряла с Ръсел, откакто двамата се разведоха през 2012 година. „Той не е говорил с мен, откакто ми написа, че подава молба за развод“, разкри Кейти пред изданието.

„Не искам да говоря за него – моите песни казват това, което имам нужда да кажа“, завърши музикалната звезда.

30-годишната Пери споделя също така, че в последно време е фокусирана главно върху себе си и дори е развълнувана от своята собствена „еволюция“.

Кейти Пери и Ръсел Бранд се запознават през 2009 година на снимачната площадка на „Get Him to the Greek“. Двамата се женят година по-късно, а през 2012 година се развеждат.

Според певицата техните работни графици са стояли в основата на раздялата им, както и фактът, че тя все още не е била готова за деца.

Ръсел и Кейти по времето, когато все още бяха щастливо женени; Снимка: Reuters

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари