IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Минаж планира да стане милиардерка до 2025

6 юни 2015 14 02

Но не от музика, а заради невероятния си бизнес нюх

Ники Минаж, Снимка: Reuters

Ники Минаж, Снимка: Reuters

Ники Минаж вярва, че след 10 години ще бъде милиардер. 32-годишната певица призна, че смята да увеличи многократно състоянието си не благодарение на музиката си, а с други бизнес начинания. Звездата има три издадени албума, три аромата и скоро ще я видим на големия екран в лентата Barbershop 3.

Миналата година Ники е изкарала около 16 млн. долара и макар те да са далече от милиарда, тя е убедена, че до 2025 г. ще успее да го натрупа. „Не, няма да е от моите албуми. За бога, хората не правят пари от албуми. Говорим за бизнес, инвестиции и продажба на компаниите, които неотдавна създадох“, обясни Минаж.

Изпълнителката на Anaconda призна, че не е алчна, но има състезателен дух, що се касае до трупането на пари.

„Жените се чувстват некомфортно да говорят за пари. Вероятно това се дължи на нашите майки, които предават традицията да се мълчи по темата от поколение на поколение. Дълги години жените не бяха в ролята на тези, които си осигуряваха прехраната. В работата сякаш е тема табу да се говори за приходи, но все пак човек трябва да знае колко печелят тези около него. В противен случай няма да знае собствената си цена. Аз винаги съм много състезателна относно хонорарите си“, обясни звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари