IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люис Хамилтън не смятал, че е достатъчно готин за Кендъл Дженър

7 юни 2015 12 44

Мама Крис обаче била на седмото небе от щастие, че се интересува от дъщеря ѝ

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Слуховете за връзката между Люис Хамилтън и Кендъл Дженър стават все по-упорити. Те се зародиха през последната седмица, след като малката сестра на Ким Кардашян бе в Монако в компанията на пилота на Формула 1 и дори бе заснета да носи „синджира“ му.

Близък до Хамилтън, който преди това имаше дългогодишна връзка с Никол Шерцингер, разкри, че двамата имали известни резерви относно това да бъдат заедно.

„Мисля, че Люис се тревожи, че не е достатъчно готин за Кендъл, а тя се опасява, че моделската ѝ кариера ще бъде засенчена от неговата зад волана. Крис Дженър обаче е на върха на щастието и е убедена, че Хамилтън е точният мъж за щерка ѝ“, сподели информаторът.

За първи път Люис и Кендъл се срещнаха през март на парижката Седмица на модата и девойката тогава бе „съкрушена“ от опитите на майка ѝ да я събере с пилота.

„Люис очевидно си пада по Кендъл, но тя предпочита да си прекарва времето като се мотае с приятелките си. Крис постоянно я бута в ръцете му. Тя дори даде номера ѝ на Хамилтън и му каза, че може да ѝ звъни, когато реши. Кендъл бе съсипана. Всички я чуха да моли майка си да престане, но това не обезкуражи Люис, който оттогава ѝ звъни често“, добави източникът.

Двамата след това се срещнали на вечеря в дома на пилота, но май нещата не са потръгнали в желаната от него посока, защото той бе забелязан и на няколко вечери с приятелката на Дженър – Джиджи Хадид.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари