IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругът на Кийра Найтли изкарал едва 5000 паунда за цяла година

9 юни 2015 05 40

Актрисата издържа семейството и това не я притеснява ни най-малко

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Много мъже се чувстват потиснати, когато половинката им изкарва повече пари, но Джеймс Райтън не е сред тях. Съпругът на Кийра Найтли е спечелил едва 5000 паунда за последната година, докато любимата му получава милиони само за една роля.

Музикантът, който управлява компанията Galloping Faster заедно с колегите си от групата Klaxon е на пълна загуба и освен това компанията му дължи около 51241 паунда по документи.

Джеймс и Кийра станаха родители на момиченце миналия месец и изглежда оцеляването на семейството ще падне на плещите на актрисата, чиято компания Kck Boo е изкарала 41 млн. паунда само за една година. Найтли получава и доста солидни хонорари за филмовите си роли, затова не се притеснява изобщо за пари.

Актрисата не обича да се глези излишно и неведнъж е разкривала, че за нея финансите не са нещо чак толкова хубаво.

„Смятам, че ако живееш богато, няма да можеш да се мотаеш с хората, които не разполагат с твоите възможности. Това те изолира от тях. Едни от най-невероятните ми спомени са на нелуксозни места“, призна миналата година пред сп. American Glamour звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари