IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас пак е необвързан

17 юни 2015 11 30

Певецът се раздели с Оливия Кулпо

Оливия и Ник; Снимка: Getty Images

Оливия и Ник; Снимка: Getty Images

Ник Джонас прекрати двегодишната си връзка с бившата Мис Вселена Оливия Кулпо. Двамата са се разделили наскоро, като това потвърждават близки приятели до певеца пред Us Weekly.

Слухове за проблеми между Ник и Оливия се появиха още миналата седмица, след като двамата били засечени по едно и също време в Ню Йорк, но били отседнали в различни хотели. Според един от източниците двамата дори не се видели по време на престоя си в Голямата ябълка.

Преди няколко дни американската красавица написа емоционална публикация в Twitter, вероятно свързана с раздялата ѝ с музикалната звезда. Оливия сподели с почитателите си: „Хората ще забравят какво си казал, хората ще забравят какво си направил, но никога няма да забравят как си ги накарал да се чувстват“.

По думите на близки приятели на певеца именно неговият натоварен график е една от причините, заради които той отново е необвързан. Бившата Мис Вселена винаги е подкрепяла своя любим, като миналата година дори се появи във видеоклипа към песента „Jealous“ на музикалната звезда.

Ник Джонас и Оливия Кулпо се срещат за пръв път по време на модно събитие в Ню Йорк.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари