IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън и Теру кръстиха две пиленца със своите имена

17 юни 2015 14 15

Животните били подарък на двойката

Джъстин и Дженифър; Снимка: Vanity Fair

Джъстин и Дженифър; Снимка: Vanity Fair

Наскоро Дженифър Анистън и Джъстин Теру се сдобили с две пиленца, които кръстили на себе си. Двойката, която се сгоди през август 2012 година, призна, че не може да измисли имена на всичките животни, които отглежда в имението си Bel Air, тъй като те са твърде много.

„Ние се принудихме да ги кръстим по този начин, защото вече имаме 17 кокошки. Получихме две малки пиленца като подарък и ги нарекохме Джъстин и Джен. Не мога да ги разпознавам, тъй като всички изглеждат по един и същи начин. Ние използваме яйцата им всеки ден. Готвим с тях, Джъстин прави страхотна паста. Аз използвам яйцата в моята салата или в закуската ми“, разкрива Анистън.

45-годишната холивудска звезда споделя също така, че все още не може да свикне да носи своя диамантен годежен пръстен. Тя смята, че той стои чудесно на ръката ѝ и често си играе с него.

Годеникът на актрисата също обича да носи бижута, затова тя не се съмнява, че Теру с гордост би носил своята брачна халка. Все още обаче двамата не са определили дата за сватбата си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари