IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Папараци уловиха Лиъм Хемсуърт полугол (снимки)

22 юни 2015 14 15

Докато актьорът се преобличаше след сърф

Лиъм Хемсуърт; Снимка: dailymail.co.uk

Лиъм Хемсуърт; Снимка: dailymail.co.uk

Когато един човек е публична личност, той трябва да очаква, че папараци могат да го дебнат отвсякъде и във всяка една ситуация.

Изглежда Лиъм Хемсуърт или е забравил за тази „опасност“, или пък изобщо не се интересува, че може да бъде сниман, дори в някои „по-лични“ моменти.

Фотографи успяха да запечатат полуголия актьор, докато той се преобличаше до колата си.

За малко костюмът за сърф бе по-надолу, отколкото трябваше и по-голямата част от дупето на холивудската звезда остана на показ.

25-годишният Лиъм е израснал в австралийския град Филип Айлънд, където сърфирането е на голяма почит, ето защо не е изненадващо, че по-малкият брат на Крис Хемсуърт практикува хобито си и в Малибу.

Лиъм Хемсуърт; Снимка: dailymail.co.uk

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

aaa ( преди 8 години )
До горния коментар-не ти ли омръзна да повтаряш, че не ги познаваш тия хора? И ние не ги познаваме, ама не казваме нищо, нали? Все пак да пишеш едно и също става банално и ако не можеш да напишеш свестен коментар, не пиши нищо. Всеки има право да си изразява мнението, но то сигурно на половината народ им й стана ясно какво е твоето. Спри, дразнещо е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар