IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон не иска да говори с Шон Пен

26 юни 2015 08 30

Актьорите дори няма да останат приятели

Чарлийз Терон; Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон; Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон и Шон Пен бяха пред брак, но преди по-малко от две седмици стана ясно, че двамата са се разделили. Новината изненада всички, имайки предвид, че звездите изглеждаха много влюбени.

Със сигурност нещо много неприятно се е случило между двамата, тъй като Чарлийз дори отказва да разговаря с доскорошния си любим. Двойката приключи 18-месечната си връзка малко след филмовия фестивал в Кан и то по желание на блондинката.

Ето и какво споделя източник, близък до актрисата: „Доколкото ми е известно, Чарлийз няма намерение да говори с него. Тя просто прекъсна всичко. С връзката им е приключено“.

Според приближен до бившата звездна двойка една от причините, довели до раздялата, е фактът, че актьорите имат много силни характери. „И двамата са маниаци на тема контрол. Шон е труден човек, но Чарлийз също не отстъпва“.

Терон и Пен бяха приятели в продължение на две десетилетия, преди да решат да се съберат в края на 2013 година, но шансът да запазят приятелството си е минимален. Говори се също така, че 39-годишната актриса е върнала годежния пръстен на Шон, който той ѝ даде по време на романтична екскурзия до Париж през месец ноември миналата година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари