IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен и Джен на нокти заради децата

18 юли 2015 06 05

И двамата искат пълно попечителство над тях

Бен и Дженифър; Снимка: Splash News

Бен и Дженифър; Снимка: Splash News

Бен Афлек изглеждаше като перфектния баща като следваше децата си из цяла Америка, след като обяви раздялата си с Дженифър Гарнър.

Това обаче не е просто акт на бащина любов, а има и користни мотиви зад поведението му.

„Адвокатите на Бен го посъветваха да се показва възможно най-много с децата си и да бъде до тях всеки ден. Той иска да спечели попечителството над наследниците им и няма да позволи на Джен да ги вземе от него. Хлапетата обаче са основният приоритет на Гарнър и тя също ще се бори за пълно попечителство“, призна източник пред RadarOnline.

От началото на юли досега Афлек е изминал над 10 000 мили, за да бъде с децата си. Първо той отиде на Бахамите с цялото си семейство веднага, след като публично потвърди развода си с актрисата, а след като се завърна в Ел Ей, тръгна към Атланта, където Гарнър снима последния си филм, за да бъде до тях.

Въпреки усилията на звездата да бъде баща за пример, Дженифър не искала наследниците им – Вайлет (9), Серафина (6) и Самюъл (3) да бъдат постоянно около баща си.

„Бен има и тъмни моменти и Джен не иска децата да са около него, когато те настъпят. Тя му няма доверие и не вярва, че може да се грижи за тях дълъг период от време“, добави източникът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари