IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Уитни Хюстън почина

27 юли 2015 06 24

Боби Кристина Браун бе шест месеца на командно дишане

Ник и Боби Кристина; Снимка: Getty Images

Ник и Боби Кристина; Снимка: Getty Images

Почина 22-годишната Боби Кристина Браун, единствена дъщеря на известната поппевица и актриса Уитни Хюстън. Това предаде АП, цитирайки съобщение на семейството на Хюстън, качено на портала „Ентъртейнмънт онлайн“.

Младата жена почина след шестмесечна битка за живота. Тя бе докарана в болница в Атланта, столицата на щата Джорджия, на 31 януари, след като бе намерена в безсъзнание с лицето надолу в пълна вана с вода в собствения ѝ дом в предградие на града.

Тя живееше там с Ник Гордън – мъжът, когото наричаше свой съпруг. В полицейските отчети случаят се води като „удавяне“. Лекарите я поставиха в състояние на изкуствена кома, за да се опитат да спасят живота ѝ. От тогава до сега тя остана на командно дишане.

Според Кристен Фостър, представител на семейството, Боби Кристина Браун е починала, заобиколена от близките си. „Тя най-накрая намери покой в ръцете на Бог. Искаме отново да благодарим на всички за огромната любов и подкрепа през последните няколко месеца“, каза Фостър.

Боби Кристина е дъщеря на попдивата Уитни Хюстън и R&B певеца Боби Браун. Майка ѝ почина на 48-годишна възраст през февруари 2012 година при много сходни обстоятелства. Тя бе една от най-популярните поппевици в САЩ през последните десетилетия.

Източник: Dnes.bg

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари