IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория не ще да се маха от Лондон

9 август 2015 05 21

Семейството ѝ напира да се върне в Лос Анджелис

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Дизайнерката Виктория Бекъм отказва да се махне от Лондон, защото вярва, че бъдещето ѝ в професионален план е в английската столица.

Съпругът ѝ Дейвид и тримата ѝ синове – Бруклин, Ромео и Круз обаче напират да се върнат обратно в Лос Анджелис.

Известната фамилия напусна Америка преди две години, малко след като Дейвид прекрати участието си в отбора „Ел Ей Галакси”.

„Дейвид предпочита да живее в Лос Анджелис, но Пош не ще да напусне Лондон”, призна близък до семейството. Г-жа Бекъм отвори грандиозен бутик в Лондон и твърди, че корените ѝ са тук въпреки явното нежелание на семейството ѝ да остане в английския град. Любимият ѝ опитвал по всякакъв начин да я убеди да заминат обратно за Америка, но тя не искала и да чуе.

Междувременно бившата певица отказа на ексколежките си от „Спайс гълс” да чества с тях юбилея на групата на сцена за 20-та ѝ годишнина догодина. Тя била категорична, че повече не желае да има нищо общо с пеенето, но пожелала на Мел Си, Мел Би, Гери и Ема много късмет.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари