IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким пусна свое голо селфи в мрежата без фотошоп

12 август 2015 11 00

Доказа за пореден път, че наистина е бременна

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ким Кардашян явно се измори да чете какви ли не слухове относно втората си бременност. Звездата бе изключително възмутена от факта, че все още има хора, твърдящи, че използва сурогатна майка, за да се сдобие с второ дете и затова реши окончателно да сложи край на спекулациите.

За целта брюнетката изненада феновете със свое голо селфи, на което позира у дома в профил.

Хубавицата е прикрила гърди с ръка, но всички останали извивки си личат съвсем ясно. Над кадъра звездата обясни следното:

„Първоначално казваха, че съм прекалено слаба, за да съм бременна. После, че съм прекалено дебела и затова всичко е лъжа. Някои дни ме снимат преди да съм яла и затова изглеждам по-слаба. Друг път ме хващат, след като съм се наяла и изглеждам по-едра. Това е част от процеса. Мисля, че ме познавате достатъчно добре, за да сте наясно, че ако ползвах сурогатна майка, щях да го документирам. Всяко тяло е различно, всяка бременност също. Научих се да обичам тялото си във всяка негова фаза. Ще ставам дори по-голяма, което също е красиво”.

За да подчертае истинността на снимката, 34-годишната Кардашян сложи хаштагове към фотоса, с които гарантира, че той не е обработен с фотошоп, нито с ретуш.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари