IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Джордж е подложен на тормоз от папараците

16 август 2015 07 23

От двореца Кенсингтън официално помолиха медиите да спрат да се месят в живота на 2-годишното дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Джордж е "подложен на тормоз от папараците", се казва в ново изявление на двореца Кенсингтън.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж, а именно Кейт Мидълтън и принц Уилям, помолиха световните медиите да спрат да гонят 2-годишното момченце с цел да го снимат, защото то, като всяко друго дете "заслужава безопасно, щастливо и спокойно детство".

Според Кейт и Уилям линията е премината и все повече папараци използват опасни тактики, включително дълги обективи, за да уловят Джордж как си играе по паркове, плажове и т.н., в компанията на баба му, майка му или бавачката му

"Херцогът и херцогинята са загрижени да осигурят спокойно детство за децата си и не искат те да бъдат тормозени, докато се забавляват. Не искат Джордж и дъщеря им Шарлот да бъдат снимани от непознати, без тяхно разрешение", се казва още в изявлението.

В писмото Кейт и Уилям изразяват своята "благодарност" към британските медийни организации, чиято политика е да не публикува неоторизирани снимки на децата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари