IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейн Малик замени годеницата си с модел

31 август 2015 09 00

Певецът е впечатлен от Нийлам Джил

Зейн Малик; Снимка: Getty Images

Зейн Малик; Снимка: Getty Images

Преди по-малко от месец Зейн Малик заряза годеницата сиПери Едуардс със съобщение, изглежда мотивиран от екзотичната красота на модел на Burberry.

Става въпрос за първата индийка, снимала се за известния моден бранд, Нийлам Джил. Оказва се, Зейн и брюнетката вече са започнали някакви отношения, тъй като приближени издават, че двамата ще бъдат заедно, докато певецът е в Лос Анджелис и работи върху соловия си албум.

Източник сподели пред MailOnline: „Тя (Нийлам) ще прекара известно време със Зейн в Ел Ей и ще види как ще потръгнат нещата с него”.

Въпреки това не е ясно дали връзката на певеца с модела ще се задълбочи, тъй като приятели на брюнетката издават, че тя не желае „драми”, които са нещо често срещано във връзките с известни личности.

Наскоро Зейн напусна групата "One Direction", а малко след това прекрати връзката и годежа си с колежката си Пери. Двамата бяха заедно в продължение на четири години и половина.

Нийлам; Снимка: Amar Daved

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари