IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек и Дженифър Гарнър са по-щастливи след раздялата

7 септември 2015 11 00

Двамата обявиха през юни, че се развеждат

Бен и Дженифър; Снимка: Splash News

Бен и Дженифър; Снимка: Splash News

Разводът е тежък и травмиращ момент за всички двойки, но изглежда при Бен Афлек и Дженифър Гарнър решението за раздяла носи по-скоро радост. Оказва се, двете звезди са „много по-щастливи“, откакто се разделиха.

Говори се, че актьорите, които през юни обявиха, че слагат край на своя 10-годишен брак, се чувстват доволни от настоящата ситуация. Източник сподели по темата:

„И двамата изглеждат много по-щастливи и отпочинали. Джен наистина се старае да игнорира цялата драма с бавачката и тя определено се справя добре. Но едва ли някога ще иска отново да се събере с Бен“.

„И двамата са умни, когато става въпрос за децата им и ще работят за отстраняването на всякакви конфликти и различия“, допълва още източникът.

Макар и разделени, звездите продължават да посещават терапия, за да се справят по-добре с комуникацията помежду си, както и с отглеждането на трите си деца.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари