IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни заби поредния бизнесмен

13 септември 2015 09 37

Излиза с бившия на Линдзи Лоън

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Наскоро близки до Бритни Спиърс издадоха, че тя бърза да забрави бившия си Чарли Еберсол с нов мъж. Двамата се разделиха през юни тази година и певицата била съсипана, но не се отказвала от любовта. И изглежда Бритни не си губи времето, а вече си е намерила поредния заможен любовник.

Името му е Хари Мортън и той притежава изискан ресторант в Лас Вегас. Звездата и хубавецът са забелязани на интимна вечеря в американската столица на хазарта, където Спиърс пребивава от месеци заради работния си ангажимент към хотелска верига. Очевидци разкриха пред TMZ, че искрата между блондинката и Мортън била повече от видима и двамата си шушукали през цялата вечер.

Преди години името на Хари бе свързано с друга популярна млада дама – Линдзи Лоън. Двамата имаха кратка и бурна връзка и се разделиха със скандал, като той дори обвини актрисата, че е наводнила луксозния му апартамент за отмъщение.

Междувременно таткото на Бритни не крие неодобрението си относно любовните пориви на щерка си и настоявал тя да се фокусира върху работата си, а не върху това да си търси нови любовници.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари