IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фен сложи лика на Еминем на протезата си

10 октомври 2015 05 46

Рапърът му се отблагодари с подарък

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лошото бяло момче на рапа Еминем всъщност се оказа доста добър. Певецът почти разплака от щастие свой фен, след като го зарадва с мил подарък. Десният крак на 10-годишния Тиджей Стейнър е бил ампутиран още когато е бил на 14 месеца. Момчето в момента е с протеза, на която е изрисуван ликът на любимия му идол.

Родителите на Тиджей признаха, че от малък са му пускали хитовете на Еминем и са го карали да вниква в текстовете.

„Научихме го да слуша думите и да черпи сила от тях, тъй като Еминем пее за това да оцеляваш в трудни времена. Това направи сина ни по-смел“, призна таткото на детето.

Тиджей сам пожелал да изобрази лицето на Еминем на изкуствения си крак. „Просто исках да му благодаря за това, че ми помогна да преживея тези тежки времена. Исках да му покажа колко съм посветен на неговата музика“, обясни малкият фен.

Когато научил за историята на Тиджей, Еминем веднага му изпратил албума си от 2010 с бележка: „Тиджей, видях снимката ти днес и прочетох съобщението ти. Благодаря ти за подкрепата!“.

„Той беше толкова развълнуван от подаръка. Не го отвори, докато татко му не се прибра и след това бе на седмото небе от щастие. Жестът означава много за него“, обясни майката на момчето.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари