IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обама разби мечтите на Кание да стане президент

12 октомври 2015 10 30

Все пак му даде няколко ценни съвета

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Преди няколко седмици Кание Уест даде заявка, че иска да бъде следващият американски президент. По време на благотворително събитие преди месеци рапърът донякъде на шега донякъде насериозно разкри плановете си да се кандидатира за държавен глава на САЩ през 2020 г.

След думите му някои колеги открито заявиха подкрепата си за подобна инициатива, ала настоящият президент на Америка Барак Обама се оказа далеч по-скептичен.

„Скоро ще чуете за един мъж, който смята да влезе в политиката. В случай, че Кание е сериозен в намерението си, имам съвет към него. Ще се налага да се справяш със странни характери, които си мислят, че са в риалити шоу. Така че трябва да си търпелив с тях“, сподели Обама от сцената а Уорфийлд Тиатър в Сан Франциско.

Визирайки албумът му „My Beautiful Dark Twisted Fantasy“ (Моята красива извратена фантазия) Барак добави: „Това е вторият ми съвет. Да казваш такива неща е табу в политиката. Не можеш да правиш подобни неща“.

Обама дори се пошегува (или не съвсем), че шансовете на Уест да стане президент на САЩ са много ниски. „Наистина ли мислите, че тази страна ще избере за президент черен мъж от Чикаго със смешно име? Това е лудост!“, сподели още държавният глава на Америка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари