IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери и Оливие Мартинес се развеждат

28 октомври 2015 07 49

Двамата сключиха брак през 2013 година

Хали и Оливие; Снимка: Getty Images

Хали и Оливие; Снимка: Getty Images

Хали Бери и съпругът ѝ – френският актьор Оливие Мартинес слагат край на брака си. Не е ясна точната причина, заради която двамата са решили да се разведат, но от известно време се говореше, че двойката си има сериозни проблеми.

Хали и Оливие излязоха с общо изявление по повод развода им: „С натежало сърце решихме да се разведем. Продължаваме напред с любов и уважение един към друг, а нашият общ фокус ще бъде синът ни. Пожелаваме си един на друг щастие в живота и се надяваме, че ще уважите неприкосновеността на нашия личен живот, както и този на децата ни, докато преминаваме през този труден период“.

Хали Бери и Оливие Мартинес се запознаха през 2010 година на снимачната площадка на филма „Dark Tide“. Три години по-късно двете звезди се ожениха в родната страна на актьора – Франция. Няколко месеца по-късно пък носителката на „Оскар“ роди сина им Масео.

Хали има и 7-годишна дъщеря заедно с Габриел Обри. Това е трети развод за актрисата, която в миналото е била омъжена за бейзболиста Дейвид Джъстис и за певеца Ерик Бенет.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари