IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Кини обожава да готви за Гага

6 ноември 2015 07 01

Смятал го за романтично и правилно

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Актьорът Тейлър Кини е мъж мечта. Не само, че изглежда доста секси и вече има завидна телевизионна кариера в сериали като „Пожарникарите от Чикаго“, Дневниците на вампира“ и Shameless, но и няма нищо против да слага престилката и да готви за любимия човек.

В неговия случай това е Лейди Гага, за която се сгоди по-рано тази година след 4-годишна връзка.

„Най-романтичният жест за мен е да прекарам една тиха вечер с момичето ми. Обичам да ѝ готвя. Аз съм месар и често заставам пред грила, за да метна пържоли“, призна пред Cosmopolitan звездата.

34-годишният актьор добави, че е готов за брак и семейство, защото вече е узрял и бил наясно с живота си.

„През 20-те ми години осъзнавах собствения си житейски път. Тогава бе трудно за някой да грабне вниманието ми. На 30 вече имах успешна кариера и се запознах с годеницата си. Всичко се забави и можех да бъда по-добър партньор“, категоричен бе Кини.

Изненадващо Тейлър призна, че не си пада по лукса и макар да има възможности, не притежава скъпи придобивки. Най-ценното за него са странните му чифтове чорапи, с които не се разделял.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари