IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуни готов за дете, иска съвети от Брад и Анджи

16 ноември 2015 12 23

Актьорът вече обзавежда домовете си с бебешки стаи

Джордж и Амал; Снимка: Getty Images

Джордж и Амал; Снимка: Getty Images

Джордж Клуни и Амал Аламудин вече искат бебе. Двамата са твърдо решени в най-скоро време да разширят семейството си, като за целта 54-годишният актьор дори е започнал трескаво да обзавежда различните си имоти с бебешки стаи.

„Джордж и Амал вече опитват за дете. Те се похвалиха пред приятели, че обзавеждат специални детски стаи в домовете си в Англия и Америка. Двамата подготвят бебешка стая, спа, стая за игра и помещение за бавачка“, разкри близък до звездите пред сп. Closer.

Джордж дори се е консултирал с близките си приятели Брад Пит и Анджелина Джоли относно осиновяване. Актьорите имат шест деца, три от които не са техни биологични.

„Джордж не е очаквал да открие щастието, което го сполетя с Амал и е отворен към идеята да стане баща. Със съпругата му дори вече говориха с Брад и Анджелина относно осиновяване. Клуни вижда колко силна е връзката между Пит и децата му и иска и той да изпита подобно нещо“, добави източникът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари