IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

О, Десислава, О Преслава. Вие сте избрани за най-секси

11 май 2007 13 59

Читателите на известно мъжко списание избраха най-разтърсващите сред попфолк певиците, актрисите и водещитe

О, Десислава, О Преслава. Вие сте избрани за най-секси

След като надлежно ви информираме за всевъзможни конкурси за най-секси жени, най-примамливи крака, че чак и най-апетитни татковци в Холивуд, сме длъжни, но и ни е приятно да ви уведомим, че в нашата страна също се случват подобни конкурси.

Които конкурси се печелят безапелационно от попфолк диви, които, за това не спорим, полагат неимоверни грижи, за да се задържат възможно най-дълго в мъжкото съзнание, мечти и сънища.

И така, читателите на списание FHM мислиха, мечтаха, гласуваха и определиха Десислава за най-сексапилната жена на света. За съжаление вице-шампионът от ВИП Брадър не присъства на събитието, за да могат гостите да се убедят с очите си в правилния избор на читателите.

Официалната информация гласи, че Десислава е заета с концертни участия.

За сметка на това друга питомка на Големия брат – Райна, демонстрира с охота, че наградата за най-сексапилно тяло в шоубизнеса не случайно е дадена на нея.

И за да не си помислите, че единствените сексапилни жени в държавата се занимават с попфолк, награди имаше и за актриси, поп-певици и водещи на предавания.

Най-сексапилният глас се оказа този на Койна Русева, а водещата, която провокира най-много мокри сънища е отново Мира Добрева, която единствена отсрамва екипа на Националната телевизия в подобни прояви.

И преди да ви оставим да се насладите с очи на избраниците на списанието, ще разкрием и това, че най-сексапилната попфолк певица е Преслава.

КоментариКоментари