IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс се раздели с годеника си

2 декември 2015 07 57

Двамата бяха сгодени от година и половина

Джони и Кортни; Снимка: Instagram

Джони и Кортни; Снимка: Instagram

Кортни Кокс и Джони Макдейд сложиха край на връзката си. Предполага се, че една от причините за тяхната раздяла е различният начин на живот, който двамата предпочитат.

На актрисата ѝ харесва да излиза с приятели, докато музикантът предпочита да избягва публичността, твърди сайтът TMZ.

За последно Кортни и Джони са били забелязани заедно на публично място през месец август, а последната им обща снимка в социалните мрежи се появи през септември.

Говори се, че бившият любим на звездата от „Приятели“ се е върнал в родната Великобритания малко преди Деня на благодарността.

Изглежда решението актрисата и музикантът да се разделят е окончателно, тъй като Макдейд вече е изнесъл всичките си вещи от дома на 51-годишната актриса в Лос Анджелис.

Източник, близък до Кокс, споделя пред HollywoodLife.com, че тя е „опустошена“.

„Ходиха при консултант, защото имаха проблеми, спореха много и то за всичко. Но той просто реши, че искат да се разделят. Нямаше конкретна причина, просто ѝ каза, че желае да се съсредоточи върху музиката си и че не издържа повече да се карат“, допълва още източникът.

Кортни Кокс и Джони Макдейд се сгодиха през юни 2014 година, след като бяха заедно шест месеца.

Актрисата вече има един брак зад гърба си с актьора Дейвид Аркет. Двамата бяха семейство в продължение на 11 години и имат дъщеря заедно.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари