IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Ким и Кание без достъп до Нова Зеландия

8 декември 2015 14 30

Там собственото име Сейнт е забранено със закон

Снимка; splashnews.com

Снимка; splashnews.com

Новороденият син на Ким Кардашян и Кание Уест ще наруши закона в Нова Зеландия, ако дръзне да пътува някой ден до далечната тихоокеанска държава.

Знаменитата двойка кръсти второто си дете Сейнт (в превод светец), тъй като то било истинска благословия за тях, заради трудностите на брюнетката със зачеването.

Проблемът е, че в Нова Зеландия това име е включено в списък на неприемливите собствени имена, заедно с други религиозни названия като Месия, Христос, Епископ и Луцифер.

Освен това в страната са забранени имената, които предполагат някакъв ранг или са вид звание като Дук, Принц, Принцеса, Величество и т. н.

Ким приветства сина си в събота (5 декември), а в понеделник тя и съпругът ѝ обявиха, че малкият ще се казва Сейнт Уест.

В същото време рок музикантът Пийт Уенц заяви, че Ким и Кание са плагиати. Неговият малък син също носи необичайното име Сейнт.

„Оригиналният Светец“ Сейнт Ласло Уенц се роди на 21 август 2014 г. и е второто дете на Пийт, който има по-голям син – Маугли от Ашли Симпсън.

Междувременно хората вече проявяват сарказъм по отношение на името на сина на Кардашян като започнаха да заливат социалните мрежи със смешни колажи от вида:

Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари